facebook

„Chciałabym pogratulować i podziękować za wypiekanie chleba orkiszowego. Jest wspaniały, absolutnie nadzwyczajny!!! Czekałam na niego całe  życie. Jest pełnoziarnisty, ale jednocześnie lekki i świetnie go trawię. Ma tez fantastyczną energię, która z niego wprost promieniuje. Orkisz to nadzwyczajne ziarno i Hildegarda z Bimgen miała rację” 
Pani Ewa z Warszawy

„Jem wraz z rodziną Wasz chleb hruby, który smakuje magicznie. Gratuluję pomysłu i realizacji.”
 E.A. z Warszawy

„Właśnie zajadam sobie Państwa chleb hruby, z masełkiem i mlekiem i niemalże fruwam z zachwytu.”
 Pani Dorota W. z Warszawy

"Chleby pochodzące z Bio-piekarni to niezrównany zapach, smak i jakość wynikająca z tradycyjnych receptur chlebów na zakwasie, które to - na szczęście! - za sprawą niewielkich rodzinnych piekarni znów stają się dostępne" (Optymalnik)

Dane kontaktowe

Bio-Piekarnia

Grzybów 1,
09-533 Słubice

tel./fax: 24 277 89 63
tel. kom.: +48 696 923 532
hruby@op.pl
ewapeter@poczta.onet.pl

O gospodarstwie

Gospodarstwo Ewy i Petera Stratenwerth znajduje się w woj. mazowieckim, 90 km na północny-zachód od Warszawy, w małej wsi o nazwie Grzybów. Ewa i Peter prowadzą dwie przetwórnie: serownię, w której produkują dojrzewający ser żółty oraz piekarnię. W sumie, co tydzień produkują 20 kg sera i wypiekają 1000 bochenków Chleba Hrubego.