facebook

Certyfikat gospodarstwa, odnawiany corocznie, świadczy o tym, że produkt pochodzi z kontrolowanej uprawy ekologicznej. Tylko gospodarstwo, które przeszło dwuletni okres przestawienia całego obszaru na ekologiczne metody produkcji, ma szanse otrzymania atestu.

Dodatkowo posiadamy certyfikaty serowni oraz piekarni potwierdzające w pełni ekologiczny proces produkcji.

Aktualne certyfikaty gospodarstwa i naszych przetwórni są dostępne na stronie jednostki certyfikującej AgroBioTest: www.agrobiotest.pl

WYKAZ WYTWÓRCÓW

WYKAZ PRZETWÓRCÓW

nr certyfikatu gospodarstwa ekologicznego Ewa i Petera Stratenwerthów: PL-EKO-07-91014   

nr certyfikatu  serowarni: PL-EKO-07-12904

nr certyfikatu Bio-Piekarni: PL-EKO-07-04199

  

Co oferujemy

Sery

Lis 16 2013

Do produkcji naszych serów wykorzystujemy wyłącznie mleko od naszych kóz i krów, które pasą się na naszych ekologicznych łąkach.     Poniżej link do naszego sklepu internetowego z możliwością ...

Więcej...

Chleb Hruby

Lis 16 2013

Budowaliśmy, budowaliśmy aż zbudowaliśmy. Nasz nowy sklep internetowy działa. Wyroby Bio-Piekarni dojadą do twojego domu.  Poniżej link do naszego sklepu z możliwością wysyłki na terenie całej ...

Więcej...

Dane kontaktowe

Bio-Piekarnia

Grzybów 1
09-533 Słubice (k. Płocka)
tel. kom.: +48 696 923 532
hruby@grzybow.pl

administracja witryny www: seb@grzybow.pl

O gospodarstwie

Gospodarstwo Ewy i Petera Stratenwerth znajduje się w woj. mazowieckim, 90 km na północny-zachód od Warszawy, w małej wsi o nazwie Grzybów. Ewa i Peter prowadzą dwie przetwórnie: serownię, w której produkują dojrzewający ser żółty oraz piekarnię. W sumie, co tydzień produkują 20 kg sera i wypiekają 1000 bochenków Chleba Hrubego.