facebook

Film o naszej piekarni - autor Jonathan L. Ramsey
 
 
 
A może chcecie kupić świeże pieczywo i sery oraz produkty spożywcze z certyfikatem EKO w stacjonarnym sklepie
w Grzybowie pow. płocki?
Jesteśmy tuż obok piekarni i serowarni. Kierunek z Płocka na Słubice i Iłów.
Zapraszamy według rozkładu powiązanego z wypiekiem chleba:
poniedziałek 16:00–18:00
wtorek Zamknięte
środa 16:00–18:00
czwartek Zamknięte
piątek 16:00–18:00
sobota 10:00–12:00
niedziela Zamknięte
 

 

 

  

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, nasze stoisko na BioBazar w Warszawie,
czynne będzie tylko w soboty od godz 8.00 rano
Znajdziecie nasze produkty na specjalnie zbudowanym mobilnym regale, w okolicach dużych maszyn odlewniczych.
Na pewno traficie po zapachu świeżego chleba, który dowieziemy prosto z pieca.
Nasze wyroby można także kupić w wielu punktach w Warszawie kliknij tutaj >>>>
 
 
 
Prowadzimy także sprzedaż wysyłkową na terenie całej Polski do drzwi lub paczkomatu.
Wysyłamy tylko świeże pieczywo i towary z certyfikatem EKO.
 



Od 1999 roku wypiekamy dla Państwa Chleb Hruby oraz  wytwarzamy sery według szwajcarskiej receptury.

Dziękujemy za Państwa niesłabnące zaufanie. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Ewa i Peter Stratenwerth

 

 

 

 

Co oferujemy

Sery

Lis 16 2013

Do produkcji naszych serów wykorzystujemy wyłącznie mleko od naszych kóz i krów, które pasą się na naszych ekologicznych łąkach.     Poniżej link do naszego sklepu internetowego z możliwością ...

Więcej...

Chleb Hruby

Lis 16 2013

Nasz nowy sklep internetowy działa. Wyroby Bio-Piekarni dojadą do twojego domu.  Poniżej link do naszego sklepu z możliwością wysyłki na terenie całej Polski. www.sklep-hruby.pl Uwaga świeży ...

Więcej...

Dane kontaktowe

Bio-Piekarnia

Grzybów 1
09-533 Słubice (k. Płocka)
tel. kom.: +48 696 923 532
hruby@grzybow.pl

administracja witryny www: eul@grzybow.ol

O gospodarstwie

Gospodarstwo Ewy i Petera Stratenwerth znajduje się w woj. mazowieckim, 90 km na północny-zachód od Warszawy, w małej wsi o nazwie Grzybów. Ewa i Peter prowadzą dwie przetwórnie: serownię, w której produkują dojrzewający ser żółty oraz piekarnię. W sumie, co tydzień produkują 20 kg sera i wypiekają 1000 bochenków Chleba Hrubego.