„Chciałabym pogratulować i podziękować za wypiekanie chleba orkiszowego. Jest wspaniały, absolutnie nadzwyczajny!!! Czekałam na niego całe życie. Jest pełnoziarnisty, ale jednocześnie lekki i świetnie go trawię. Ma tez fantastyczną energię, która z niego wprost promieniuje. Orkisz to nadzwyczajne ziarno i Hildegarda z Bimgen miała rację”
Pani Ewa z Warszawy
„Jem wraz z rodziną Wasz chleb hruby, który smakuje magicznie. Gratuluję pomysłu i realizacji.”
E.A. z Warszawy
„Właśnie zajadam sobie Państwa chleb hruby, z masełkiem i mlekiem i niemalże fruwam z zachwytu.”
Pani Dorota W. z Warszawy
"Chleby pochodzące z Bio-piekarni to niezrównany zapach, smak i jakość wynikająca z tradycyjnych receptur chlebów na zakwasie, które to - na szczęście! - za sprawą niewielkich rodzinnych piekarni znów stają się dostępne" (Optymalnik)