facebook

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, w nowym roku nasze stoisko na BioBazar w Warszawie,
czynne będzie tylko w soboty od godz 8.00 rano
Znajdziecie nasze produkty na specjalnie zbudowanym mobilnym regale, w okolicach dużych maszyn odlewniczych.
Na pewno traficie po zapachu świeżego chleba, który dowieziemy prosto z pieca.
Nasze wyroby można także kupić w wielu punktach w Warszawie kliknij tutaj >>>>
 
 
 
 
Prowadzimy także sprzedaż wysyłkową na terenie całej Polski do drzwi lub paczkomatu.
Wysyłamy tylko świeże pieczywo i towary z certyfikatem EKO.
 
 
 


Budowaliśmy, budowaliśmy aż zbudowaliśmy. Nasz nowy sklep internetowy działa.
Od dzisiaj wyroby Bio-Piekarni z Grzybowskiej Arki dojadą do twojego domu.
www.sklep-hruby.pl
 
    
 
Uwaga świeży chleb, bułki i ciastka wysyłamy1 raz w tygodniu !
Wypiekamy wasz chleb w nocy i wysyłka we wtorek lub środę.
Świeży, pachnący chleb powinien dotrzeć następnego dnia do domu lub paczkomatu.
 
 
Od 1999 roku wypiekamy dla Państwa Chleb Hruby oraz  wytwarzamy sery według szwajcarskiej receptury.

Dziękujemy za Państwa niesłabnące zaufanie. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Ewa i Peter Stratenwerth

 

 

 

Co oferujemy

Sery

Lis 16 2013

Do produkcji naszych serów wykorzystujemy wyłącznie mleko od naszych kóz i krów, które pasą się na naszych ekologicznych łąkach.     Poniżej link do naszego sklepu internetowego z możliwością ...

Więcej...

Chleb Hruby

Lis 16 2013

Budowaliśmy, budowaliśmy aż zbudowaliśmy. Nasz nowy sklep internetowy działa. Wyroby Bio-Piekarni dojadą do twojego domu.  Poniżej link do naszego sklepu z możliwością wysyłki na terenie całej ...

Więcej...

Dane kontaktowe

Bio-Piekarnia

Grzybów 1
09-533 Słubice (k. Płocka)
tel. kom.: +48 696 923 532
hruby@grzybow.pl

administracja witryny www: seb@grzybow.pl

O gospodarstwie

Gospodarstwo Ewy i Petera Stratenwerth znajduje się w woj. mazowieckim, 90 km na północny-zachód od Warszawy, w małej wsi o nazwie Grzybów. Ewa i Peter prowadzą dwie przetwórnie: serownię, w której produkują dojrzewający ser żółty oraz piekarnię. W sumie, co tydzień produkują 20 kg sera i wypiekają 1000 bochenków Chleba Hrubego.